Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να συμμετάσχω στο μισό σεμινάριο; Τι κόστος έχει αυτό;

Δε συνιστούμε τη συμμετοχή σε μισό σεμινάριο γιατί διαταράσσεται η ισορροπία εντός της ομάδας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι τέτοιο θα πρέπει να απευθυνθείτε στη γραμματεία.

Μπορώ να καταγράφω (video, ηχ/ση) το μάθημα;

Μπορείτε να καταγράφετε ελεύθερα το υλικό του σεμιναρίου για προσωπική και αρχειακή χρήση με την άδεια του κάθε καθηγητή, χρησιμοποιώντας δικό σας εξοπλισμό. 

Πρέπει να φέρω το δικό μου όργανο για να παρακολουθήσω το σεμινάριο ή διαθέτει το εργαστήρι;

Εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να φέρετε το όργανό σας, ή αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο όργανο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσω των διασυνδέσεών μας. Mη διστάσετε να μας ρωτήσετε στο info@labyrinthmusic.gr

Είναι δυνατόν να συμμετάσχω σε περισσότερα από ένα σεμινάρια την εβδομάδα;

Κάθε σεμινάριο διαρκεί συνολικά μία εβδομάδα. Τα σεμινάρια της ίδιας εβδομάδας πραγματοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους αλλά τις ίδιες ώρες, πράγμα που καθιστά αδύνατη την παρουσία σας σε δύο τόπους ταυτόχρονα.

Τί επίπεδο πρέπει να έχω για να παρακολουθήσω τα σεμινάρια στο μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος; Μπορώ να συμμετέχω αν είμαι αρχάριος (σε ένα όργανο/ σε μια μουσική παράδοση)?

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το είδος & το επίπεδο των σεμιναρίων, εδώ!

Δίνονται βεβαιώσεις μετά το πέρας των σεμιναρίων;

Βεβαιώσεις δίνονται σε όσους έχουν ολοκληρώσει το σεμινάριο και είναι υπογεγραμμένες από τον καθηγητή και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του μουσικού εργαστηρίου «Λαβύρινθος», Ross Daly.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός μαθητών στα σεμινάρια;

Ο αριθμός συμμετεχόντων στα “ανοικτά” σεμινάρια μπορεί να φτάσει τους 20 μαθητές ενώ στα Master Classes τους 12.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις