Τοποθεσία των σεμιναρίων

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν:

• Στο Χουδέτσι, το χωριό που φιλοξενεί τις δράσεις του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος εδώ και δύο δεκαετίες (20χλμ από το Ηράκλειο-25λεπτά με το αυτοκίνητο) και ειδικότερα στο νέο κτίριο του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και 

• στα Ανώγεια, ένα ορεινό χωριό του Ρεθύμνου στους Προποδες του Ψηλορείτη σε μια απόσταση 40χλμ από την πόλη του Ηρακλείου -50λεπτά με το αυτοκίνητο), τα σεμινάρια θα γίνονται στον Τόπο του Βοσκού 1,5χλμ από τα Ανώγεια, η μεταφορά θα πραγματοποιείται με λεωφορείο 

1.Πρόσβαση στο Χουδέτσι

Α) με αυτοκίνητο, για να δείτε τη διαδρομή στο χάρτη πατήστε εδώ

Β) με taxi για κράτηση επικοινωνήστε με το Βαγγέλη Γιαλιτάκη (όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο) +30 6936 220 438

Γ) με μέσα μαζικής μεταφοράς, ΔΕ-ΠΑ 14:10 από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ στο λιμάνι, για να φτάσετε στο ΚΤΕΛ μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε λεωφορείο από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς την πόλη, επίσης μπορείτε να πάρετε λεωφορείο για Αρχάνες (υπάρχουν πολύ πιο συχνά δρομολόγια) & από εκεί ένα ταξί για Χουδέτσι.

Γενικές πληροφορίες

Το γραφείο μας στο Χουδέτσι θα είναι στο νέο κτίριο του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος στο κέντρο του χωριού. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας μετρητά για να πληρώσετε τα δωμάτιά σας, καθώς στο χωριό δεν υπάρχει ΑΤΜ. Στο χωριό υπάρχουν φαρμακείο, καφετέριες, εστιατόρια, φούρνοι και μίνι μάρκετ.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι και τη διαμονή σας στο Χουδέτσι, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2.Πρόσβαση στα Ανώγεια

Η πρόσβαση στα Ανώγεια μπορεί να γίνει:

Α) με αυτοκίνητο, για να δείτε τη διαδρομή στο χάρτη πατήστε εδώ, υπάρχει και νεότερος δρόμος μέσω Αστυρακίου

Β) με ταξί, για κράτηση επικοινωνήστε με το Βαγγέλη Γιαλιτάκη (όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο) +30 6936 220 438

Γ) με μέσα μαζικής μεταφοράς,

-Αν φτάνετε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ- 5-6-8-1011-12-15-17-31 για να φτάσετε στη Χανιόπορτα από όπου φεύγουν τα υπεραστικά λεωφορεία για Ανώγεια. (πατήστε εδώ για να δείτε το σταθμό στο χάρτη). Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων θα βρείτε εδώ
Ή μπορείτε να πάρετε ένα taxi μέχρι τη Χανιόπορτα.

-Αν φτάνετε στο λιμάνι Ηρακλείου: μπορείτε να πάτε με τα πόδια ή με το λεωφορείο στην στάση του αστικού λεωφορείου έξω από τον κεντρικό υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ (Οδός Ικάρου) και να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ- 5-6-8-1011-12-15-17-31 για να φτάσετε στη Χανιόπορτα από όπου φεύγουν τα υπεραστικά λεωφορεία για Ανώγεια. (πατήστε εδώ για να δείτε το σταθμό στο χάρτη). Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων θα βρείτε εδώ
Ή μπορείτε να πάρετε ένα taxi μέχρι τη Χανιόπορτα.

Δρομολόγια λεωφορείων:

   Δευτέρα-Παρασκευή Σάββατο   Κυριακή
 Ηράκλειο -Ανώγεια  07:00, 12:00,14:30,20:40  15:00, 19:00 19:00 
 Ανώγεια -Ηράκλειο  06:00, 07:30,09:00,15:00  08:00, 16:00  18:00

 Γενικές Πληροφορίες

Το γραφείο μας στα Ανώγεια θα βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, στο πίσω ισόγειο του Δημαρχείου.
Μπορείτε να πληρώσετε το σεμινάριο σας τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ 16.00-18.00.
Παρακαλούμε, να έχετε μαζί σας τα χρήματα (μετρητά) που θα χρειαστείτε για την πληρωμή των δωματίων και του σεμιναρίου σας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει).

Στα Ανώγεια υπάρχουν: ΑΤΜ (Τραπεζα Πειραιώς), κέντρο υγείας, φαρμακείο, ταβέρνες και καφέ, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία και σουπερμάρκετ.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά την άφιξή και παραμονή σας στα Ανώγεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.