ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Οι καθηγητές που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Λαβύρινθου

Efren 20Instagram: efren.lopez.sanz

Facebook: Efrén López Sanz

Official Website

Μουσικός από τη Βαλένθια, συνθέτης, παραγωγός και ηχολήπτης με εξειδίκευση σε νυκτά μουσικά όργανα, από την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.

Έμαθε να παίζει hurdy-gurdy με τους Maurizio Martinotti, Nigel Eaton και Pascal Lefevre, καθώς και την τεχνική διαφόρων οργάνων της Ανατολικής Μεσογείου με τον Ross Daly, τον Erol Parlak, τον Mehmet Erenler, τον Erdal Erdal, τον Erkan Oğur, τον Omer Erdogular, τον Necati Çelik και τον Yurdal Tokcan και άλλους. Έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα έργα με μουσικούς από όλη την Ευρώπη, τον Αραβικό κόσμο, την Τουρκία, το Ιράν και την Ινδία.


Μεσαιωνική μουσική: Jordi Savall, Capella de Ministrers, Evo, Maria Laffitte, Estampie, Oni Wytars, Via Artis Konsort.
Τουρκία: Göksel Baktağir, Derya Türkan.
Κύπρος: Μιχάλης Κουλουμής.
Ελλάδα: Στέλιος Πετράκης, Ross Daly, Kelly Thoma, Μαρία Θωίδου.
Αραβικές χώρες: Noma Omran, Aya el Dika, Andalusıan Orchestra of Rabat.
Γαλλία: Eléonore Fourniau, Sylvain Barou.
Ιράν: Sima Bina, Siamak Aghaei, Pedram Khavarzamini, Kourosh Ghazvineh, Bashir Faramarzi, Ziya Tabasian, Bijan Chemirani.
Αφγανιστάν: Daud Khan Ensemble.
Γερμανία: Faun, Qntal.
Ινδία: Parvathy Baul.
Ισπανία: Rocío Márquez, Carles Dénia, Maria del Mar Bonet, Miquel Gil.


Είναι ιδρυτικό μέλος των: Trio Petrakis / López / Chemirani, L’Ham de Foc, Evo, Aman Aman, EAR και Sabir. Έχει εμφανιστεί στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία, την Ινδία και την Κίνα.


Ως δάσκαλος διοργανώνει τακτικά σεμινάρια για τις οργανικές τεχνικές και τη θεωρία της τροπικής μουσικής, στην Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Cape Vert, την Τουρκία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και της Ολλανδία. Από το 2005 διοργανώνει σεμινάρια παραδοσιακής μουσικής με καθηγητές υψηλού επιπέδου σε διάφορες τοποθεσίες της Βαλένθια της Ισπανίας, φέρνοντας σε επαφή τους ντόπιους μουσικούς με παραδοσιακές μουσικές φόρμες. Ο Efren έχει συμμετάσχει και ηχογραφήσει πάνω από 60 άλμπουμ, εννέα απ’ τα οποία είναι δικά του, που έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία σε Ισπανία και Γερμανία.

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις